Bradikardi nedir? Bradikardi tehlikeli midir?

Bradikardi nasıl teşhis edilir?

Bradikardi tanısının konulması için doktor ilk olarak sağlık geçmişinizi ve kullandığınız ilaçları soracaktır. Kalbi dinleyerek kalbin atımını ve atım derinliği belirlenir. Elektrokardiyografi (EKG) ile kalpteki iletimler detaylı olarak incelenir. Kan testleri ile kalbin çalışmasını etkileyen kan değerleri kontrol edilir. 24 saat boyunca kalbi gözlemlemek için holter takılır. Bütün bu tetkiklerin sonucunda bradikardi tanısı konulmaktadır. 

Holter ise, kalp ritim bozukluklarını tespit etmek için kullanılan bir tür taşınabilir elektrokardiyografi (EKG) cihazıdır.

A101 market 21-27 Eylül 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Citroen ikinci el piyasasına meydan okuyor; Tüm modellere sıfır faizle kredi geliyor Tarhana çorbasının topaklanmasını önleyen tüyo ; Uşaklı köylüler böyle yapıyor Az önce deprem mi oldu? 21 Eylül 2024 son dakika depremler Astrolojideki en mutlu 3 burç ; Her şey ters gitse de yüzleri gülüyor İkinci el araç piyasasını yönlendiren iller; İşte ikinci elde en çok otomobil satılan iller listesi!