Azize Katerina Manastırı

Manastırın bir başka ziyaretçisi Marina Emir de "Ben, Suhac kentinden Sina'ya özellikle Azize Katerina Manastırı'nı görmek için geldim." dedi.

Manastırın ismini 194 yılında İskenderiye'de dünyaya gelen Azize Katerina'dan aldığını aktaran Emir, "Manastırın çok ilginç bir hikayesi var. Katerina, yaşadığı dönemin en güzel ve zeki kadınlarından biri. Hıristiyan olmayı tercih ediyor ve yaşadığı yerden sürülüyor. Bölge kralları onu ikna etmek için onlarca vaiz gönderiyor ancak o inancında sabit kalmayı tercih ediyor." şeklinde konuştu.

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom… Fiyatlar tavan yaptı! En ucuz operatör tarifeleri açıklandı Vize istemeyen ülkeler ucuz tatilcilerin rotası ; Valizini alan kimlikle sınırdan geçiyor Konut kredisi faiz oranları güncellendi: İşte 3 milyon TL'nin geri ödemesi... Fırında kanat pişirirken denemelisiniz ; Yemeğin lezzeti 5 kat artıyor TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri Einstein kim ki? İbni Haldun bile bu burçtan ; İşte Zodyak’ın en zeki 6 burcu