Aşırı terlemeyi önleyecek beslenme önerileri

“B12 ve D12 vitamin eksikliğinde gece terlemesi olabilir”

Gece terlemenin alınan yiyecekler kadar B12 veya D vitamini eksikliğinde de ortaya çıkabileceğini belirten Diyetisyen Akbeyaz, ancak bu vitaminlerin rastgele alınmasına dikkat çekerek şunları söyledi: “Bu vitaminleri doktorunuza danışmadan rastgele almayın. Çünkü bu vitaminlerin fazlası da sağlık sorunlarına yol açabilir" dedi.

Hazır gıdaların tuz oranlarının yüksekliğine de dikkat çeken Diyetisyen Akbeyaz; “İşlenmiş et, cips, ve paketli gıdalar oldukça yüksek tuz oranına sahiptir ve yağ içeriğinden oldukça zengin. O yüzden bu gıdalar terlememize yol açar. Eğer yazın en sıcak günlerini yaşadığımız bu dönemde, terlemekten şikayetçiysek bu gıdaları biraz daha azaltmamız gerekir” dedi.

Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat: Sarı kodlu alarm Asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Mevduat faiz oranları belli oldu: 100 bin, 500 bin ve 1 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar? WhatsApp'tan kapsam dışı kararı! Herkesi yakından ilgilendiriyor - 19 telefon modelinde çalışmayacak