AK Parti ile CHP arasında "edepsiz" tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan da milletvekillerinin, yasama çalışmalarını, Meclis'in mehabetine uygun, uhulet ve suhuletle sürdürmelerinin önemine işaret etti.

HDP'nin önerisinin yanı sıra CHP'nin "tütün mamulleri ve alkollü içeceklere yapıştırılan bandroller" ve İYİ Parti'nin "ülkede ekonomik güven ve fiyat istikrarı konusunda yaşanan sorunlar" ile ilgili grup önerileri de görüşmelerin ardından yapılan oylamada reddedildi.

Daha sonra memur ve emekliye ek zam, TL finansal araçlara talebin artırılması, kademeli doğalgaz satış fiyatı belirlenmesi düzenlemelerini de içeren Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım Sistemi Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı KHK'da Değişiklik Yapan Kanun Teklifi'nin görüşmelerine geçildi.

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom… Fiyatlar tavan yaptı! En ucuz operatör tarifeleri açıklandı Vize istemeyen ülkeler ucuz tatilcilerin rotası ; Valizini alan kimlikle sınırdan geçiyor Konut kredisi faiz oranları güncellendi: İşte 3 milyon TL'nin geri ödemesi... Fırında kanat pişirirken denemelisiniz ; Yemeğin lezzeti 5 kat artıyor Yüksek maaş almak için ne zaman emekli olunmalı? TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri