AK Parti ile CHP arasında "edepsiz" tartışması

TBMM Genel Kurulunda, CHP, HDP ve İYİ Parti'nin gündeme ilişkin grup önerileri kabul edilmedi. Görüşmelerde AK Parti ve CHP'li vekiller birbirinin üzerine yürüdü.

Meclis'te HDP'nin "sağlık çalışanlarının yaşadığı sorunlar" ile ilgili verdiği araştırma önergesinin, bugün ele alınmasına dair grup önerisi görüşüldü.

HDP Iğdır Milletvekili Habip Eksik, sağlık çalışanlarının birçok sorunla karşı karşıya olduğunu ifade ederek, "Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nin 5 dakikada bir muayene için randevu vermesi, sağlık alanlarındaki insanların itibarının değersizleştirilmesi, uzun nöbetler, çalışma koşullarının kötüleştirilmesi maalesef sağlıkta şiddeti gün geçtikçe artırıyor." dedi.

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu, tüm sağlık personelinin maddi durumunun acilen düzeltilmesini talep etti.

CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal ise 700 binin üzerinde hekim ve sağlık çalışanının atama beklediğini belirterek, "Verilen sözler ortada ancak hiçbir şey yok. Yıllardır yöneticilerin yaptığı hekim düşmanlığı bitmiyor." diye konuştu.

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom… Fiyatlar tavan yaptı! En ucuz operatör tarifeleri açıklandı Vize istemeyen ülkeler ucuz tatilcilerin rotası ; Valizini alan kimlikle sınırdan geçiyor Konut kredisi faiz oranları güncellendi: İşte 3 milyon TL'nin geri ödemesi... İstanbul’dan ev alamayanların en çok tercih ettiği 5 ilçe Yüksek maaş almak için ne zaman emekli olunmalı? MasterChef tulumba tatlısı tarifi! MasterChef tulumba tatlısı nasıl yapılır? Tulumbanın püf noktası!