6.4 milyon eğitim için yurt dışına gitti! İşte Türk öğrencilerin en çok tercih ettiği ülkeler

Yurt dışı eğitimde rota yurt dışına kaydı. 6.4 milyon genç Türkiye’den eğitim için göç ederken, yurt dışı eğitim sektörü de neredeyse 36,5 milyar dolarlık büyüklüğe erişti. Kazançtan pay almak isteyen ülkeler de eğitim politikalarıyla Türk öğrencilerini cezbetmeye çalışıyor.

Türk öğrencilerin yurt dışı eğitime olan ilgisi her geçen gün artıyor. Gençler eğitimde rotayı yabancı okullara çevirdi. Yurt dışı eğitim sektörü 36,5 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşırken, yabancı okullar da Türk öğrencilerini eğitimleriyle cezbetmeye çalışıyor.

Zeytinyağı ile karıştırıp tüketenler hastane yolunu unutuyor ; Osman Müftüoğlu da öneriyor Köfteci Yusuf kimin? Domuz eti iddiası avukatı harekete geçirdi! Köfteci Yusuf kime ait? Oto galericiden 1 milyon TL’lik otomobil tavsiyesi ; Premiumlar ve masrafsızlar aynı listede Kireci ve lekeyi söküp atıyor. TikTok’ta viral olan bu yöntem ile musluğunuzu pasparlak yapın! Satışları altüst eden otomatik vitesli otomobiller açıklandı ; Bu 10 model peynir ekmek gibi satıyor Kestane kabuklarını fıstık soyar gibi soymanın sırrı açıklandı