Yapay zeka bu 5 beceriyi ortadan kaldıracak!

5. Video düzenleme

Yapay zeka destekli düzenleme araçları, en iyi çekimleri otomatik olarak seçip bir araya getirerek, geçişler ekleyerek ve ses seviyelerini ayarlayarak düzenleme konusunda deneyimi olmayan kişilere yardımcı olabilir.

Yapay zeka ayrıca görüntü rötuşlama, video sabitleme ve renk düzeltme gibi görevlerde de yardımcı olabilir. Yapay zeka araçları ayrıca önizlemeler oluşturarak kullanıcıların nihai ürünlerini görselleştirmelerini kolaylaştırabilir.

Yapay zeka çağında işin geleceği

Tekrar eden görevleri kolayca otomatikleştirebilme yeteneği sayesinde yapay zeka, yıllarca insanların temel sıkıcı görevleri yerine getirmeye odaklanmak için yaratıcılıklarını öldürmeye iten bir sisteme maruz kalmalarına çözüm olabilir.

Marr, "Umarım uzun vadede bu iyi bir şey olabilir çünkü pek çok işe bakarsanız, gerçekten büyük miktarda değer katmayan şeyler yaparak inanılmaz insan potansiyelimizin çoğunu boşa harcıyoruz," dedi.

"Eğer bunu makinelere verebilir ve zamanımızı yaratıcılık, eleştirel düşünme ve benzeri açılardan insan olarak gerçekten değer katan şeylere odaklayabilirsek, o zaman bu, dünyayı daha iyi bir yer haline getirebilir".

Marr'a göre yapay zeka ile insanlar arasındaki ilişki daha ziyade işbirliğine dayalı olmalı ve pilotlar ile otomatik uçaklar arasındaki ilişkiye benzemeli.

Bir uçak otomatik pilot modunu kullanarak kendi başına uçabilirken, acil durumlarda her zaman bir pilota ihtiyaç duyulur.

İnsan pilotlar, birçok robotun başarmaktan çok uzak olduğu problem çözme düşüncesinden güç alan yenilikçi ve yaratıcı çözümler sunabilir ve bu, otomasyona karşı savunmasız olan yaşamın tüm yönleri için geçerli.

Sonuç olarak, yapay zeka çağında asıl önemli olacak beceriler bizi insan yapan beceriler. Yaratıcılıktan eleştirel düşünceye kadar, sosyal becerilerin piyasadaki en değerli ve talep gören beceriler haline gelmesi bekleniyor

Görme yeteneğini artıran baharat - 1 çay kaşığı bile gözleri şahin gibi yapıyor Meteoroloji'den 16 il için sarı kodlu uyarı! Sıcaklıkta ani düşüş yaşanacak Mutfaktaki balık kokusunu anında yok ediyor ; Karadenizli kadınlar bunu hiç söylememişti Konya'da 550 bin metrekarelik ada satılık! Fiyatı dudak uçuklattı En sağlıklı 6 balık açıklandı! Uzmanlara göre sofranızdan eksik etmemeniz gerekiyor 2025'te emekli olanlar daha az maaş alacak! İşte emekli aylığındaki düşüşten korunma formülü