Yapay zeka bu 5 beceriyi ortadan kaldıracak!

3. Veri girişi

Dijital ödeme hizmetleri sağlayıcısı Paymob'un stratejiden sorumlu başkan yardımcısı Imane Adel Forbes'a yaptığı açıklamada, "Veri girişi ve işlemenin beş ila on yıl içinde otomatik hale gelmesi muhtemel. Makine öğrenimi algoritmaları verileri insanlardan daha hızlı ve daha doğru bir şekilde girebilir" dedi.

Optik karakter tanıma (OCR) teknolojisi gibi makine öğrenimi algoritmaları sayesinde, yapay zeka artık basılı veya yazılı metinleri tanıyıp dijital verilere dönüştürebiliyor, insan kaynaklı hataları azaltıyor ve zamandan tasarruf sağlıyor.

Meteoroloji'den 16 il için sarı kodlu uyarı! Sıcaklıkta ani düşüş yaşanacak Mutfaktaki balık kokusunu anında yok ediyor ; Karadenizli kadınlar bunu hiç söylememişti Görme yeteneğini artıran baharat - 1 çay kaşığı bile gözleri şahin gibi yapıyor Patateslerin filizlenmesini önlüyor ; Nevşehirli köylülerin uyguladığı taktik 2025'te emekli olanlar daha az maaş alacak! İşte emekli aylığındaki düşüşten korunma formülü MasterChef kadayıflı karides tarifi! Kadayıflı karides nasıl yapılır?