TikTok kapanacak mı (Ağustos 2024)? Dev platform radara girdi: TikTok kapanıyor mu?

TikTok kapanacak mı (Ağustos 2024)? Uygunsuz ve cinsel içerikli paylaşımlarla sürekli gündeme gelen ve tepki çeken sosyal medya devi için AK Parti’den açıklama geldi. Wattpad, Instagram ve Roblox’un fişinin çekilmesinin ardından şimdi gözler TikTok’a çevrilmiş durumda. On milyonlarca kullanıcı da platformun kapatılıp kapatılmayacağını takip ediyor. TikTok kapanıyor mu?

TikTok kapanacak mı (Ağustos 2024)? TikTok kapanıyor mu? soruları bir anda gündeme oturdu. Çok sayıda kullanıcısı bulunan Wattpad, Instagram ve Roblox’un ardından TikTok’un da kapatılması gündeme geldi. e-Ticaret yapanların, sosyal medya fenomenlerinin yakından takip ettiği yasaklar adeta milyonları tedirgin ediyor. Özellikle Çin merkezli sosyal medya platformu TikTok’tan para kazanan çok sayıda kullanıcı adeta tırnaklarını kemiriyor. Peki son gelişmeler nedir TikTok’a erişim engeli gelecek mi?

Yoğurt mayalarken sulanmasını önlüyor ; Silifkeli köylülerin mayalama taktiği 15 dakika hazır Belçika muhallebisi ; Bir yiyen bir daha muhallebi yemiyor Bu da Türkiye'nin kahvesi! Tunceli'de yetişiyor, kilosu 400 liraya satılıyor Sararan araba farlarını temizlemenin yolu ; Güneş yanıkları anında yok oluyor Sebebi komik gelebilir ama doğru; Dev havayolu şirketi kısa süre içinde iflasını açıklayabilir! Geçmek bilmeyen öksürüğe ne iyi gelir?Eriyinceye kadar karıştırıp tüketin! Öksürüğü şıp diye kesiyor