ROBLOX NE ZAMAN AÇILACAK 2024? Karar çıktı! Roblox neden yasaklandı?

Roblox ne zaman açılacak 2024? 15 milyondan fazla oyuncusu bulunduğu bilinen ünlü Roblox isimli oyuna erişim engeli getirildi. Instagram’a erişim engeli getiren BTK şimdi de Roblox’u mercek altına aldı. On milyonlarca oyuncu ise açılış tarihine odaklandı. Peki, Roblox neden yasaklandı?

Roblox ne zaman açılacak 2024? Roblox neden yasaklandı? Özellikle çocuklar arasında popüler olan ve on milyonlarca kullanıcısı bulunan Roblox’a erişim engeli getirildi. 2006 yılında kurulan ve şimdiye kadar özellikle çocuklar tarafından beğeni toplayan Roblox uygunsuz içerikleriyle gündeme geliyordu. Adana 6.Sulh Ceza Hakimliği kararıyla ise oyuna kısıtlama getirildi.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu