iPhone'un pil ömrünü uzatan 5 tüyo; Öğrendiğnizde şarj kablosuna bağımlı yaşamayacaksınız

Android telefonlara kıyasla iPhone'ların pil tüketimi biraz daha fazla. Her ne kadar iOS işletim sistemi ile optimize edilse de pil ömrü ne yazık ki beklentilerin altında kalıyor. Neyse ki birkaç adımda iPhone pil ömrünü artırabilirsiniz. İşte daha uzun pil ömrü için iPhone'larda yapmanız gereken ayarlar.

Apple, her yıl milyonlarca iPhone satışı gerçekleştiriyor. Pahalı fiyatına rağmen yok satan bu telefonlar, dünyanın dört bir yanında geniş kullanıcı kitlesine sahip. Her ne kadar dünyada en çok satan telefonlarından biri iPhone olsa da, ne yazık ki pil ömrü yıllardır istenilen noktaya gelmedi.

AFAD Müdürü Orhan Tatar: 250 yıldır enerji topluyor, 7.8’lik deprem üretebilir Garipoğlu ailesi kimdir? Cem Garipoğlu babası ve annesi hakkında bilgiler! Hangi şirketlere sahipler Kimse evde açtığınıza inanamayacak ; İşte zar gibi dökülen yufkanın sırrı İpek gibi kek yapmanın yolu : Çoğu kişinin bilmediği küçük dokunuş Süzme balı bozan hata ; Ekşimesine ve tadının uçmasına yol açıyor 9 bin 500 TL kira ödüyordu, ev sahibi 20 bin TL istedi! Mahkemeden dikkat çeken 'kira' kararı