Instagram ne zaman açılacak?

E-TİCARET İÇİN DE ÖNEMLİ

Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Ekmekçi, Instagram’a erişimin engellenmesinin e-ticarete etkisiyle ilgili konuştu.

Ekmekçi “Toplam e-ticaretin içindeki yüzde 10’luk kısım sosyal medyada yapılıyor. Günde 930 milyon TL’ye denk geliyor. Platformlara trafik oluşturan influencer’larla birlikte 1.9 milyar liralık bir hacim etkilenebilir. Birebir yok olmaz ama başka zamana veya başka bir platforma kayar” dedi.

Ekmekçi, “Türkiye’de Instagram çok önemli kanallardan bir tanesi. O platformda Türkiye’de ciddi bir ekonomi dönüyor” değerlendirmesinde bulundu.

Kış günleri için nefes kesen rotalar ; İstanbul’un yanı başında – Fazla kişi bilmiyor Yeni Çinli Chery’i tahtından etti ; 500.000 TL kampanya fiyatıyla yeni marka geliyor Benzin ve motorine indirim geldi, tablo değişti: İşte güncel fiyatlar Bu da Meksikalıların kuru fasulyesi: MasterChef chili con carne nasıl yapılır? Temizlik malzemeleriyle girmediği ev kalmamıştı ; Ev gereçleri devi iflas etti Kanal D dev bütçeli dizisinin final tuşuna bastı! Oyunculara final kararı tebliğ edildi