Instagram ne zaman açılacak?

BAKAN URALOĞLU: EKSİKLİKLER GİDERİLİNCE BİR SAATTE KALDIRILIR

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Instagram’a getirilen erişim engeli ile ilgili soru üzerine Türkiye’nin bir hukuk ülkesi olduğunu, ülkenin koyduğu kurallar, değerler ve hassasiyetlerin bulunduğunu ifade etti.

Uraloğlu, en son katalog suçları kapsamında uyarı yaptıklarını ancak gerekli karşılığı bulmadıkları için de bir erişim engeli getirdiklerini belirterek şunları kaydetti: “Özellikle hem kanuni olarak koyduğumuz kurallar hem de bazı toplumsal hassasiyetlerimizi dikkate almadıkları takdirde biz de gerekli müdahaleleri yapmak zorunda kalıyoruz. Türkiye temsilcisi olan şu andaki ilgiliyle beraber arkadaşlarımız görüşme halinde. Hani net bir şekilde hassasiyetlerimiz belli. Oradaki eksiklikler belli. O eksiklikleri giderdikleri an yani diyelim ki bir saat sonra biz o engeli kaldırmış olacağız.”

Kış günleri için nefes kesen rotalar ; İstanbul’un yanı başında – Fazla kişi bilmiyor Yeni Çinli Chery’i tahtından etti ; 500.000 TL kampanya fiyatıyla yeni marka geliyor MasterChef İzmir bombası tarifi! Enfes İzmir bombası nasıl yapılır? Benzin ve motorine indirim geldi, tablo değişti: İşte güncel fiyatlar Temizlik malzemeleriyle girmediği ev kalmamıştı ; Ev gereçleri devi iflas etti Kanal D dev bütçeli dizisinin final tuşuna bastı! Oyunculara final kararı tebliğ edildi