İnsan Eliyle Çalışmayan Gelecek: Musk duyurdu! Robovan ve Optimus ile Yeni Dönem

Elon Musk, teknolojide çığır açacak yeni ürünleriyle gücünü bir kez daha gösterdi. Tesla CEO’su, dün gerçekleşen etkinlikte Optimus robot ve tamamen otonom minibüsü Robovan’ı tanıttı. İşte devrim niteliğindeki yeni teknolojilere yakından bakış!

Tesla CEO’su Elon Musk, dünyanın geleceğine yön verecek yenilikçi teknolojilerini tanıttı. Musk’ın uzun süredir bahsettiği robotaksi hayali Cybercab ile gerçekleşirken, bunun yanında insansı robot Optimus ve otonom minibüs Robovan’da tanıtıldı.

Sağlıklı baharat oldu mu size 'hileli' baharat! Bakanlık, o sahtekarları da isim isim verdi İstanbullular dikkat: 30 ilçede elektrik kesintisi olacak! BEDAŞ, AYEDAŞ duyurdu hemen kontrol edin! Kök ve taban maaş tarih olacak, hesapta prim esas alınacak Kan Grubu Listede Olanlar Dikkat – Yorgunluğun Nedeni Olabilir ; IQ ile Zeka Seviyesini Etkiliyor Aydın’da bol bol yetişiyor kurusu daha faydalı ; Japonların zekası bundan geliyor MasterChef zeytinyağlı yaprak sarma tarifi! Zeytinyağlı yaprak sarma püf noktaları