Değeri 40 Yıl Sonra Anlaşıldı: İşte Windows 11 ile Not Defterine Gelen 5 Yeni Özellik

SAĞDAN SOLA SIRALAMA

Son olarak sağdan sola metin desteği, yıllardır Not Defteri’nde yer alıyordu. Fakat on güncelleme bunu etkinleştirmeyi daha kolay hale getirdi. Arapça ve İbranice gibi diller için bu çok önemli bir özellik diyebiliriz. Zira önceden, bunu yalnızca Ctrl + sağa kaydırma tuş kombinasyonunu basılı tutarak yapabiliyordunuz, ancak artık biçimlendirmeyi hızlı bir şekilde uygulamak için ek bir yöntem var.


Özelliği kullanmak için bir metni vurgulayın ve ardından sağ tıklayın. Açılır menünün alt kısmında sağdan sola okuma sırası seçeneğini göreceksiniz. Buna dokunduğunuzda seçili metni doğru biçiminde görüntüleyebilirsiniz.

ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ MALİYETLERİ AÇIKLANDI ; TÜRKİYE SIRALAMADA NORVEÇ’TEN İYİ (TIKLA GÖR)

Canını iste malını isteme * Zodyak’ın en cimri 4 burcu Afyon depremi sonrası Prof. Dr. Görür'den korkutan açıklama! 33 ilçede elektrikler kesilecek, hemen kontrol edin! İstanbullular dikkat: BEDAŞ, AYEDAŞ duyurdu Tesla’yı gölgede bırakan üreticiden kötü haber * Elektrikli otomobil devi iflas etti Toyota ve Subaru’dan SUV ortaklığı ; Elektrikli doğacak SUV Türkiye’ye geliyor Savunma Sanayi Destek Fonu hane başına ne kadar yük getirecek?