Çocuklar en çok LEGO istiyor, K-pop dinliyor

Kaspersky'nin analizine göre, kasım ayı boyunca çocuklar arasında en popüler oyun Roblox olurken en çok istenen oyuncak LEGO oldu, BTS ve BLACKPINK grupları ise en çok aranan müzisyenler olarak öne çıktı.

Kaspersky'nin Kaspersky Safe Kids kullanıcıları tarafından gönüllü olarak sağlanan anonim verilere dayanan son analizine göre, çocukların ilgisi geniş bir alana yayılıyor. Oyunlar, müzik, mağazalar, alışveriş, oyuncaklar, çizgi filmler, hizmet ve platformlar, karakterler, hobiler ve aktiviteler ve oyun konsolları başlıca kategoriler arasında yer alıyor.

Domates ve salatalığı birlikte tüketenlerin dikkatine... Çoğu kişi bu zararından habersiz Tek tek incelendi en iyi sedan otomobiller seçildi! İşte en iyi 15 sedan otomobil Özel sektör ve kamu maaşları arasında makas açıldı! İşte en yüksek devlet memuru maaşları Ev alacaklar dikkat! Konut kredisinde faizler düştü: Başvuru şartları neler? MasterChef okyanus tarifi! Mehmet Şef’in özel tarifi okyanus nasıl yapılır? 25 devlet kurumu ilana çıktı: Personel alınacak