Bu Xiaomi telefonlar için yolun sonu! İşte güncelleme desteği sonlandırılan Redmi, POCO ve Xiaomi

Çinli teknoloji devi Xiaomi, akıllı telefon pazarında en iyi güncelleme desteği veren şirketlerden biri. Ancak zamanla eskiyen akıllı telefonlar için destek sona eriyor ve artık güncelleme desteği verilmiyor. Çinli firma bu kapsamda yazılım güncellemesi almayacak modeller listesini güncelledi. Birçok model için yolun sonu göründü.

Bu karar, birçok markanın daha uzun destek süreleri üzerine bahis oynadığı bir zamanda geldi; Samsung, en üst seviye modelleri için yedi yıllık, orta sınıf modeller için ise altı yıllık güncelleme sunarak bu konuda öncülük eden ilk markalardan.

İstanbullu emekliler arkasına bile bakmadan göç ediyorlar! İşte emeklilerin gözdesi 5 şehir Yaban domuzu, geyik ve rakun etinden sosis! Küçük yırtıcıları yakalayıp tüketiyorlar Artık telefona muhtaç kalmayacaksınız! WhatsApp yıllar sonra çok istenilen özellik geldi Prof. Dr. Şükrü Ersoy uyardı: Yıkıcı deprem üretebilecek faylar var AK Parti kulislerinde tansiyon yükseliyor! Asgari ücret zammında 2 formül masada İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Meteoroloji uzmanı Orhan Şen yanıt verdi