Bittiğinde herkesi tedirgin edecek savunma sanayii projeleri! TUSAŞ, BAYKAR, ASELSAN devrede

Türkiye, değişen dünya düzenine ayak uydurmak, bulunduğu coğrafyadaki stratejik konumunu korumak için dev savunma sanayi projelerini sürdürüyor. TUSAŞ, BAYKAR, ASELSAN, ROKETSAN ve HAVELSAN gibi şirketler damga vuracak projeleri bitirmeye hazırlanıyor

Türkiye, stratejik konumda güçleneceği savunma sanayii projelerine hız verdi. Rüya proje olarak tabir edilen 'Çelik Kubbe' de dahil olmak üzere birçok projenin yapım aşaması devam ediyor. Kimi proje artık son aşamasına geldi. İşte Türkiye'yi bölgede farklı bir güç haline getirecek savunma sanayi projeleri:

MasterChef fırında sütlaç tarifi! Fırında sütlaç nasıl yapılır? Fırında sütlaç püf noktası Türkiye'yi sarsan terörist saldırıların kronolojisi! 11 yılda neler yaşandı? Bu fırsat kaçmaz! KİM’de gıda ürünlerinde dev indirimler (KİM'DE İNDİRİM FIRSATI) Tarihte bugün: 24 Ekim Senelerce bu yanlışı yapmışız, yumurta haşlarken yapılan dev hata! Besin değerini yerle bir ediyor Bakan Işıkhan'ın açıklaması sonrası bu sorunun yanıtı çok merak edildi? Kaç emekli 80 bin TL alıyor?