ASELSAN ambargolara karşı dimdik! İşte Türk mühendisler tarafından üretilen 30 ürün

Ambargolar yıldıramadı, kısıtlamalar engel olamadı. TSK'ya dur denen yerde devreye ASELSAN girdi. Bugüne kadar ürettikleriyle medarı iftiharımız oldu. İşte ASELSAN'ın Türk mühendisleri tarafından üretilen en dikkat çekici 30 ürün.

Türk Silahlı Kuvvetleri, tarihi boyunca farklı engellemelerle karşılaştı. Ürün tedariki kısmında farklı problemler yaşadı. İşte bu nedenle Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı tarafından 1975 yılında ASELSAN kuruldu. O gün bugündür ASELSAN, son teknolojik ürünleri üreterek hem rakipleriyle boy ölçüşüyor hem de yapılamaz denileni yapıyor. Şimdi sizlerle bugüne kadar ASELSAN'ın ürettiği 10 ürünü hep beraber inceleyeceğiz.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu