ASELSAN ambargolara karşı dimdik! İşte Türk mühendisler tarafından üretilen 30 ürün

Ambargolar yıldıramadı, kısıtlamalar engel olamadı. TSK'ya dur denen yerde devreye ASELSAN girdi. Bugüne kadar ürettikleriyle medarı iftiharımız oldu. İşte ASELSAN'ın Türk mühendisleri tarafından üretilen en dikkat çekici 30 ürün.

Türk Silahlı Kuvvetleri, tarihi boyunca farklı engellemelerle karşılaştı. Ürün tedariki kısmında farklı problemler yaşadı. İşte bu nedenle Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı tarafından 1975 yılında ASELSAN kuruldu. O gün bugündür ASELSAN, son teknolojik ürünleri üreterek hem rakipleriyle boy ölçüşüyor hem de yapılamaz denileni yapıyor. Şimdi sizlerle bugüne kadar ASELSAN'ın ürettiği 10 ürünü hep beraber inceleyeceğiz.

Tarım Kredi Kooperatif Market 18 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli indirim kataloğu! Türkiye’nin yaşanabilir illeri belli oldu ; Emekliler ve uzaktan çalışanlar bavul toplayacak Dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri açıklandı: Türkiye'nin sırası belli oldu El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi!