Apple'ın yeni güncellemesi ile menülerde ve kullanıcı ara yüzlerinde büyük değişiklik

Hesap Makinesi uygulaması, yuvarlatılmış düğmeler, iyileştirilmiş birim dönüştürme sistemi ve tamamen yeni bir Matematik Notları özelliği ile iOS yenilenmiş bir tasarıma kavuşacak. Matematik Notları, Apple'ın Microsoft'un OneNote, PCalc veya Soulver 3 gibi ürünlerle rekabet etmesini sağlayacak şekilde doğru matematiksel gösterimi desteklemesi amaçlanıyor.

Yeni bir kullanıcı arayüzü öğesi

Safari, URL çubuğundan erişilebilen birleşik sayfa kontrolleri menüsü olarak tamamen yeni bir kullanıcı arayüzü öğesini kullanıcılarına getirecek. Bu menü, Web Silgi ve Akıllı Tarama gibi yeni özellikleri açıp kapatmanın yanı sıra mevcut ayarları ve seçenekleri de bir araya getirecek.

Sesli notlarda da değişiklik bekleniyor

Apple'ın Notlar uygulamasının, uygulama içi ses kaydı, ses kaydı dökümü ve yapay zeka destekli ses kaydı dökümü özeti oluşturma gibi yeni özellikleri yeni etkinlikte duyurulması bekleniyor. Sesli Notlar da benzer bir ekleme sahip olacak ve yeni bir ses kaydı dökümü görünümü sunacak.

1 ay içinde 2 kez aynı hastalığa yakalanmıştı! Vural Çelik neden öldü, hastalığı neydi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ikramiyesinde heyecanlandıran gelişme: Beklenen açıklama geldi Elden kira verme dönemi sona erdi: Ödemeler nasıl yapılacak? Cezası ne kadar? Tarihin en uzun ömürlü 7 imparatorluğu * Dünyanın yüzde 8’inden fazlasına hükmetmişler Şifasını duyan akın ediyor ; Egzamaya iyi geliyor Sağanak ve kar yağışına dikkat!