Apple'ın yeni güncellemesi ile menülerde ve kullanıcı ara yüzlerinde büyük değişiklik

Siri göstergesinde değişiklik olacak

Siri ve Spotlight için ayarlar bölmesi de internet hesapları ve oyun merkezi ile ilgili ayarları içeren bölüme taşınacak. Bu muhtemelen, Siri'nin arama sonuçları ve bilgileri toplamak için interneti kullanması yüzünden alınan bir karar.

Siri, monokrom menü çubuğu simgesiyle sunulacak

Siri'nin mevcut çok renkli menü çubuğu simgesine kıyasla daha iyi bir şekilde uyum sağlaması için yeni bir monokrom menü çubuğu simgesi ile sunulması bekleniyor. Şu anda macOS Sonoma'da, Siri için menü çubuğu simgesi çok renkli bu yüzden kullanıcıların dikkatini dağıtıyor.

macOS 15 ile, monokromatik Siri simgesi renk açısından çevresindeki menü çubuğu simgeleriyle aynı olacak. macOS menü çubuğu simgesiyle olduğu gibi, arka plana bağlı olarak siyah veya beyaz olarak değişebilecek.

Apple'ın sanal asistanını geliştirmek için harcadığı çaba göz önüne alındığında, Siri ile ilgili tasarım değişikliklerini yapması oldukça normal. Yeni ve geliştirilmiş Siri, metin veya makaleleri analiz edip özetleyebilecek, karmaşık soruları cevaplayabilecek ve ses notlarını yazıya dökebilecek.

1 ay içinde 2 kez aynı hastalığa yakalanmıştı! Vural Çelik neden öldü, hastalığı neydi? Naci Görür'den Sivas depremi sonrası korkutan uyarı! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ikramiyesinde heyecanlandıran gelişme: Beklenen açıklama geldi Elden kira verme dönemi sona erdi: Ödemeler nasıl yapılacak? Cezası ne kadar? Şifasını duyan akın ediyor ; Egzamaya iyi geliyor Sağanak ve kar yağışına dikkat!