Apple'ın yeni güncellemesi ile menülerde ve kullanıcı ara yüzlerinde büyük değişiklik

Duvar kağıdı ve ekranla ilgili ayarlar artık kendi ayrılmış bölümlerinin bir parçası olmayacak ve bunun yerine diğer seçeneklerle birlikte bir araya getirilecek. Ekranla ilgili ayarların artık genel ayarlar, erişilebilirlik ayarları vb. ile aynı bölümde yer alacağı anlamına geliyor.

Görsel kimliğini belirlemek için farklı duvar kağıtları

Apple, muhtemelen macOS 15'in görsel kimliğini belirlemek için farklı duvar kağıtları sunacak. Görünüşe göre, macOS'ın bir sonraki sürümünde herhangi yeni duvar kağıdı ile ilgili seçeneklerin sunulması şirketin geleneğini bozması anlamına geliyor.

Gizlilik ve güvenlik ayarları, mevcut konumu olan genel ayarların yanı sıra ilgili seçeneklere daha yakın, daha uygun bir konuma taşınacak. Artık kilitleme ekranı tercihleri, Touch ID, kullanıcılar ve gruplar gibi tercihlerle aynı yerde bulunacak, Apple ilgili ayarları bir araya getirme niyetinde olduğundan net bir düzen izlenecek.

1 ay içinde 2 kez aynı hastalığa yakalanmıştı! Vural Çelik neden öldü, hastalığı neydi? Naci Görür'den Sivas depremi sonrası korkutan uyarı! Sivas'ta peş peşe deprem oldu, uzmanı uyardı: 'Ölü fay harekete geçti' BİM market 17-20 Ekim 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Gece yatarken telefonu sakın yatağınıza sokmayın: Risklerini duyunca çok şaşıracaksınız Menzili en uzun elektrikli otomobil buymuş ; Bataryanın dolum tarihini unutturan 10 model