Akıllı baston üreten Türk şirketi İngiltere'de kraliyet ödülüne layık görüldü

Türkiye'de kurulan ve 60'tan fazla ülkeye görme engelliler için akıllı baston ihraç eden WeWALK şirketi, İngiltere Kraliyet İnovasyon Ödülü'nü almaya hak kazandı.

Engelli vatandaşların karşılaştıkları sorunlara yönelik çözüm oluşturmak ve toplum nezdinde farkındalık yaratmak amacıyla her yıl 10-16 Mayıs tarihleri "Engelliler Haftası" olarak kutlanıyor. Türk girişimciler de engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için teknolojik çözümler üretiyor.

Bu girişimcilerden birisi olan WeWALK firmasının kurucu ortağı Kürşat Ceylan, görme engelliler için geliştirdikleri akıllı bastona ilişkin değerlendirmede bulundu.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu