Mauro Icardi Wanda Nara ayrıldı mı? İstanbul'a geldi takipten çıktı! Wanda Nara Icardi boşanıyor mu?

Son zamanların en çalkantılı ilişkilerinden birini sergileyen Mauro Icardi Wanda Nara çiftinden yine enteresan bir gündem ortaya çıktı. Icardi, İstanbul'a geldi. Wanda Nara instagram üzerinden Icardi'yi takipten çıktı. Peki Mauro Icardi Wanda Nara ayrıldı mı, Wanda Nara Icardi boşanıyor mu?

Mauro Icardi Wanda ayrıldı mı? Galatasaray'ın gol kralı ve sembol futbolcusu Mauro Icardi, yeni sezon öncesinde kampa katılmak için İstanbul'a geldi. Icardi instagram hesabı üzerinden uçak fotoğrafını paylaştı. Ancak hiç beklenmedik bir gelişme yaşandı. Wanda Nara Icardi'yi takipten çıktı. Sosyal medya üzerinde çiftin ayrılacağı yönünde çok sayıda yorum yapıldı. Peki Peki Mauro Icardi Wanda Nara ayrıldı mı, Wanda Nara Icardi boşanıyor mu? İşte Icardi Wanda Nara olayı hakkında merak edilen her şey!

NOW TV hemen fişini çekti! Final kararı oyunculara tebliğ edildi herkes neye uğradığını şaşırdı A101 10 Ekim 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Mandalinanın beyaz liflerini temizliyorsanız hemen vazgeçin. Çok şaşıracağınız faydası ortaya çıktı Az önce deprem mi oldu? 6 Ekim 2024 son dakika depremler İngiltere’nin meşhur temizlikçisi açıkladı. Sadece 1 damla yetiyor Meğer bu özellik hep gizlenmiş… Windows bilgisayarlarda hayat kurtaran ayar, hemen aktif edin