Liste değişti! Ferdi Kadıoğlu rekora ortak oldu: İşte Süper Lig'in en pahalı oyuncu satışları

Süper Lig kulüplerinin son bir yılda yaptığı oyuncu satışlarında yeni rekorlar kırıldı. Yüksek transfer bedelleriyle dikkat çeken futbolcular, Avrupa’nın dev kulüplerine transfer olarak piyasayı hareketlendirdi. Ferdi Kadıoğlu'nun İngiliz ekibi Brighton'a transfer olmasıyla Süper Lig'in en pahalı oyuncu satışları listesi değişti.

Yüksek transfer bedelleriyle Avrupa'nın büyük kulüplerine giden futbolcular, piyasayı canlandırarak Türk futbolunun değerini artırdı. Yıllarca Cenk Tosun’un sahip olduğu en pahalı oyuncu satış rekoru, 2024’te iki farklı transferle geçildi. 

İşte Süper Lig'in en pahalı oyuncu satışları...

Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat: Sarı kodlu alarm Meşhur sokak lezzetleri restoranı iflas etti ; 15 şube hariç hepsi kapanıyor Solan çiçekleri çıldırtan kür ; Aspirinden daha etkili oluyor