Hakem Elif Karaarslan kimdir? Orhan Erdemir Elif Karaarslan olayı ne, kaç yaşında?

Hakem Elif Karaarslan kimdir? Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) gözlemci Orhan Erdemir ve hakem Elif Karaarslan arasında gündeme gelen görüntü video olayından sonra lisansları iptal edildi. Türkiye bu ikiliyi konuşmaya başladı. Peki hakem Elif Karaarslan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte tüm detaylar.

Hakem Elif Karaarslan kimdir? Sosyal medya platformları üzerinden yayınlanan bir görüntünün ardından TFF harekete geçti. Hakem Elif Karaarslan ve gözlemci Orhan Erdemir'in lisanslarını iptal etti. Peki iyi ama Orhan Erdemir Elif Karaarslan olayı nedir? İşte hakem Elif Karaarslan hakkında tüm detaylar...

34 senelik servis ustası açıkladı : Çamaşır makinesine 1 bardak eklendiğinde fişek gibi çalıştırıyor Valizini toplayan İstanbullu bu ilçelerden kaçıyor : İşte en çok tercih edilen yerler Hakem Elif Karaarslan kimdir? Orhan Erdemir Elif Karaarslan olayı ne, kaç yaşında? Sur canisi Semih Çelik odasının fotoğrafları ortaya çıktı! İşte evinden çıkanlar... Bunlara dikkat etmiyoruz. Fişi prize takarken artık iki kere düşüneceksiniz! Uzmanlar uyardı Ucuza yolculuğun simgesiydi. Dev havayolu şirketi iflasın eşiğinde!