Efsane futbolcu Andriy Shevchenko'dan Arda Güler yorumu: Yeni bir yıldız doğuyor

Ukrayna futbolunun sembollerinde Andriy Shevchenko, Arda Güler'den övgü dolu sözlerle bahsetti. Shevchenko, "Birbirinden değerli oyuncularınız var. Onlardan biri Arda Güler. Genç ama çok büyük bir yetenek. Turnuva süresince şunu gördüm. Herkesi büyüleyen bir oyun tarzı ve tekniği var. Gerçekten yeni bir yıldız doğuyor diyebiliriz." diye konuştu.

Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024), çok sayıda acı tatlı ana ev sahipliği yaptı. Dünya yıldızları, milli takımlarının formasını giyerek yeşil sahalarda fırtına estirdi.

Dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri açıklandı: Türkiye'nin sırası belli oldu A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor