Efsane futbolcu Andriy Shevchenko'dan Arda Güler yorumu: Yeni bir yıldız doğuyor

Ukrayna futbolunun sembollerinde Andriy Shevchenko, Arda Güler'den övgü dolu sözlerle bahsetti. Shevchenko, "Birbirinden değerli oyuncularınız var. Onlardan biri Arda Güler. Genç ama çok büyük bir yetenek. Turnuva süresince şunu gördüm. Herkesi büyüleyen bir oyun tarzı ve tekniği var. Gerçekten yeni bir yıldız doğuyor diyebiliriz." diye konuştu.

Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024), çok sayıda acı tatlı ana ev sahipliği yaptı. Dünya yıldızları, milli takımlarının formasını giyerek yeşil sahalarda fırtına estirdi.

32 yıllık tamirci açıkladı : En çok sanayiye giren 3 otomobil markası Türkiye'nin ünlü kolonya markasına 'acil toplatma' kararı! Sahibi apar topar açıklama yaptı Türkiye'deki tüm iller tek tek açıklandı! İşte il il erkek ve kız bebeklere en çok verilen isimler Narin Güran cinayetini böyle manipüle ettiler: Yangın çıktı, elektrikler kesildi İkinci el otomobil alırken nelere dikkat etmek gerekir? Uzmanlar gizlenen kusurları açıkladı Uzmanlara göre birkaç sene içerisinde kaybolacak 7 meslek