Avrupa'nın gelmiş geçmiş en iyi 20 futbolcusu: Ronaldo ikinci sırada

Tüm zamanların en iyi 100 Avrupalı futbolcusu seçildi. Four Four Two dergisinin hazırladığı listede Türkiye'den geçen isimlere de yer aldı.

Four Four Two dergisi tüm zamanların en iyi 100 Avrupalı futbolcusunu seçti.

100. sırada bu sezon emekliliğini açıklayan Real Madrid'in Alman yıldızı Toni Kroos'un yer aldığı listede yolu Türkiye'den geçmiş isimler de var. Beşiktaş teknik direktörlüğü yapan Bernd Schuster 96. sırada, eski Galatasaraylı Franck Ribery 76. sırada, Rumen yıldız Gheorghe Hagi 74. sırada, Galatasaray'ın teknik direktörlüğünü de yapan Frank Rijkaard 61. sırada, Türkiye'de teknik direktörlük yapan Andrea Pirlo 34. sırada yer alıyor.

Listede ilk 20 sıra ise şöyle oldu:

Ağızda dağılan gerçek un kurabiyesi : Sadece 3 malzemeyle pastane usulü böyle oluyor Piyasaya rüzgar gibi girmişti : Perakende devi iflas başvurusuna hazırlanıyor Tavuğun besin değerini yok eden hata , hasta bile yapıyor : Bugüne kadar hep küçümsedik Ve Türkiye'deki en ucuz 125 CC motosikletler belli oldu! İşte kuryelerin en çok tercih ettiği model A101 market 12 Eylül 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Ne İstanbul, ne Ankara... Türkiye'nin en zengin ili belli oldu!