2024 Paris Olimpiyatları 3'üncü gününde devam ediyor: Türk sporcular ne durumda?

Salih Yıldız Judo erkekler 60kg’da yarı finale yükselmeyi başardı ancak önce Gürcü asıllı Fransız judocu Luka Mkheidze'ye sonra da üçüncülük maçında Japonya'dan Ryuju Nagayama'ya mağlup olarak olimpiyatları 5'nci sırada tamamladı.
Salih Yıldız bronz maçında Japon judocuya yenildi

Yıldız Olimpiyatlar’a Avrupa üçüncüsü ünvanı ile geldi.

Milli boksör Kaan Aykutsun erkekler 80kg son 32 maçında İtalyan rakibi Salvatore Cavallaro'yu 4-1 yenerek son 16’ya yükseldi.

Atıcılıkta kadınlar 10m Havalı Tabanca elemelerinde Şevval İlayda Tarhan 7. olarak yarın finalde yarışma hakkı elde etti.

Yüzme erkekler 100m kurbağalama elemelerinde Berkay Ömer Öğretir, serisinde 6., genel sıralamada ise 21. sırayı alarak yarı final bileti alamadı.

10m havalı tabanca elemelerinde İsmail Keleş 10., Yusuf Dikeç 13. sırayı aldı ve ilk 8 sporcunun yer alacağı finale yükselemedi.

Judo kadınlar 48kg'da Tuğçe Beder, ilk turda ev sahibi Fransa'dan Shirine Boukli'ye mağlup olarak oyunlara veda etti.

Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat: Sarı kodlu alarm Meşhur sokak lezzetleri restoranı iflas etti ; 15 şube hariç hepsi kapanıyor Solan çiçekleri çıldırtan kür ; Aspirinden daha etkili oluyor