Toyota, elektrikli bZ4X'i tanıttı

Aracın, uzun aks aralığı tüm yolcular için sınıfının öncüsü diz mesafesi ile aynı zamanda yükleme alanında da iddialı bir hacim sağlıyor. Koltuklar normal konumdayken 452 litrelik bagaj kapasitesi sunuluyor.

Toyota bZ4X, dış ölçülerine bakıldığında e-TNGA platformunun getirdiği tasarım avantajlarını da ortaya koyuyor. RAV4 ile karşılaştırıldığında bZ4X 85 mm daha alçak, daha kısa ön-arka çıkıntılara sahip ve aks aralığı RAV4'e göre 160 mm daha uzun ölçülere sahip. Aracın genel çevikliği sınıfının öncüsü 5,7 metrelik dönüş yarıçapı ile de kendisini gösteriyor.

Toyota'nın elektriklisi bZ4X, üçüncü nesil Toyota Safety Sense sistemiyle donatıldı. Bununla birlikte yeni multimedya sistemiyle birlikte araç için uzaktan yazılım güncellemeleri de yapılabiliyor.

İflas eden giyim devi tüm mağazalarını kapattı - 'Artık tek bir çıkış noktaları var' Kararan çaydanlıkları ışıl ışıl yapıyor ; Suya 1 yemek kaşığı karıştırmak yetecek Palamut pişirirken 1 tatlı kaşığı ekleyin ; Mangalda pişirilmiş gibi lezzetli oluyor Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan iki kent için çok kritik deprem uyarısı! Sokak satıcısı Mustafa ustanın tane tane pilav sırrı ; Sadece 1 tanesi bile parlatmaya yetiyor Emekli promosyon ödemeleri güncellendi: İşte banka banka güncel rakamlar...