TOGG’dan dev kampanya! Asgari ücretliye özel TOGG fırsatı

Otomotiv sektöründe yaşanan durgunluğa ve asgari ücretin geride kalmasına rağmen, TOGG'un, yerli ve milli otomobile sahip olma hayalini gerçeğe dönüştürmek için önemli bir adım atması bekleniyor. Asgari ücretli vatandaşlara özel olarak hazırlanan bu yeni kampanya, Türkiye'nin milli gururu TOGG'a erişimi kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Ekonomik krizin gölgesinde otomobil satışlarının durma noktasına geldiği bir dönemde, TOGG'un bu adımının, asgari ücretli vatandaşlara moral ve umut vermesi bekleniyor. TOKİ evlerinde uygulanan satış sistemine benzer şekilde, TOGG’un yeni B-SUV modelinde de düşük gelire sahip kişilere uzun vadeli ve düşük taksitli ödeme imkanları sunulacak. TOGG, bu şekilde asgari ücretlilere yönelik başlattığı özel kampanya ile sıfır otomobil sahibi olma fırsatı sunuyor.

Ağızda dağılan gerçek un kurabiyesi : Sadece 3 malzemeyle pastane usulü böyle oluyor Piyasaya rüzgar gibi girmişti : Perakende devi iflas başvurusuna hazırlanıyor Tavuğun besin değerini yok eden hata , hasta bile yapıyor : Bugüne kadar hep küçümsedik Ve Türkiye'deki en ucuz 125 CC motosikletler belli oldu! İşte kuryelerin en çok tercih ettiği model A101 market 12 Eylül 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Ne İstanbul, ne Ankara... Türkiye'nin en zengin ili belli oldu!