Otomobilde 7 Temmuz öncesi kampanya yarışı: 200 bin TL'yi aşan indirim fırsatı! İşte indirim listesi

Türkiye, Avrupa Birliği'ne uyum çerçevesinde 7 Temmuz’dan itibaren sıfır otomobil satışında standart güvenlik donanımlarını arttıracak. Gerekli standartları taşımayan otomobiller satılamayacak. Bu standartlara uymayan modellerde ise 7 Temmuz öncesi kampanya hızlandı. 970 bin TL olan Fiat Egea 799 bin TL’den, 1 milyon 255 bin TL olan Honda City ise 1 milyon 30 bin TL’den satılıyor.

Türkiye, Avrupa Birliği (AB) mevzuatına uyumluluk çerçevesinde 7 Temmuz Pazar gününden itibaren sıfır otomobil satışlarında standart olarak sunulan güvenlik donanımlarını arttıracak.

Ağızda dağılan gerçek un kurabiyesi : Sadece 3 malzemeyle pastane usulü böyle oluyor Piyasaya rüzgar gibi girmişti : Perakende devi iflas başvurusuna hazırlanıyor Tavuğun besin değerini yok eden hata , hasta bile yapıyor : Bugüne kadar hep küçümsedik Ve Türkiye'deki en ucuz 125 CC motosikletler belli oldu! İşte kuryelerin en çok tercih ettiği model A101 market 12 Eylül 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Ne İstanbul, ne Ankara... Türkiye'nin en zengin ili belli oldu!