Kredi ile araç alacaklar dikkat! Faiz düşüşü için ilk sinyal geldi

Merkez Bankası'ndan taşıt kredilerinde faiz düşüşü için ilk sinyal geldi. Yayınlanan bir ankete göre yılın son çeyreğinde taşıt kredilerinde sıkılaşma bitecek. Peki şu anda kredi faiz oranları ne durumda? 400 bin TL kredi çekilmek istense bunun aylık taksitleri ne kadar? Taşıt kredilerinde faiz düşüşü araç fiyatlarını nasıl etkiler?

Merkez Bankası’nın parasal sıkılaşma adımları çerçevesinde son dönemde kredi faiz oranları bir hayli yükselmiş, bu da taşıt kredilerinde etkisini hissettirmişti. Merkez Bankası’nın son yayınladığı bir ankete göre taşıt kredilerinde yüksek faiz döneminin sona ermesi öngörülüyor.

Çamaşırları şipşak kurutan Japonların kullandığı 6 yöntem - Nemden eser bile kalmıyor 33 yıllık pompacı tavsiye etti ; Akaryakıt istasyonlarının yolunu unutturan 12 otomobil Domuz eti çıkan ünlü köfteci hangisi? Avukatı açıklama yaptı, tüm köfteciler zan altında kaldı CarrefourSA kartı olanlara çaydan deterjana dev indirimler (CARREFOURSA KARTA ÖZEL İNDİRİMLER) Yılın aile otomobilleri seçildi! İşte çocuklu ailelerin en çok tercih ettiği 17 araba iPhone’a yapay zeka dopingi! Tarih belli oldu, sınırlı sayıda telefonda desteklenecek