Kasko ve trafik sigortası ne kadar? Kaskoyu ne zaman yaptırmalı? Tarih verildi, son fırsat

Kasko ve trafik sigortası fiyatları araç sahipleri tarafından merakla takip ediliyor. Geçen yıl hızlı artış gösteren kaskoda bu yıl rüzgar tersine döndü. Yaz aylarında kaskoda kampanyalı fiyatlar vardı. Peki şu anda kaskoda cazip fiyatlar devam ediyor mu? Ortalama bir hususi otomobil ne kadar trafik sigortası ödeniyor?

Milyonlarca araç sahibinin güvencesi olan kaskoda 2023 yılında hızlı fiyat artışları yaşanmıştı. Bu yıl itibarıyla araç fiyatlarının artmaması, dövizin stabil kalması gibi etkenlerle birlikte geçtiğimiz yıla nazaran kasko fiyatlarında düşüş yaşandı. Yaz aylarında kasko fiyatlarında bir kampanya süreci yaşanmıştı.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu