Hepsi o modele yöneldi: Patronların yeni gözdesi oldu! İşte Türkiye'nin en zenginlerinin araçları

Türkiye'deki önde gelen iş insanlarının kullandığı araçlar herkes tarafından merak ediliyordu. İş dünyasının patronları, trafikte geçirdikleri zamanı daha verimli kullanmak amacıyla, son dönemde ofis konforunu aratmayan, geniş ve yüksek tavanlı lüks araçlara yönelmeye başladı.

Gazete Oksijen'den Emre Özpeynirci'nin haberine göre, son dönemin en popüler otomobili Japon Lexus’un geçen sene sonunda satışa sunduğu lüks minivan modeli LM oldu. Sınırlı sayıda geldiği için patronların adeta alabilmek için yarış halinde olduğu bu aracın iş dünyasındaki popülaritesi her geçen gün artıyor.

Peki, iş insanları başka hangi araçları tercih ediyor?

Sırrı şimdi çözüldü! Yakıt tüketimini yarı yarıya düşürecek formül araç sahiplerini sevindirdi Gece yatarken telefonu sakın yatağınıza sokmayın: Risklerini duyunca çok şaşıracaksınız BİM market 22-28 Ekim 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Yarın BİM markete hangi ürünler geliyor? Hepsi o modele yöneldi: Patronların yeni gözdesi oldu! İşte Türkiye'nin en zenginlerinin araçları 2025’te kıdem tazminatı ne kadar artacak? Ödem nasıl atılır? Ödem attıran besinler nelerdir? Ödem attıran kür tarifi