Ferrari ilk elektrikli aracıyla yarışa giriyor: En pahalılarında biri olabilir

En pahalılarından biri olabilir

Henüz isimlendirilmemiş otomobilin pil ömrü ve nasıl ses çıkaracağı da dahil olmak üzere pek çok gizem var. Şirket aracın görünümünü, üretim sürecini ya da fiyat etiketini açıklamadı. Ancak analistler, Porsche'nin 286 bin dolarlık Taycan Turbo GT'sini geride bırakarak piyasadaki en pahalı elektrikli araçlardan biri olabileceğini söylüyor.

2026 yılı başında üretime başlayacak

Ferrari'nin elektrikli araçlara yönelmesi başka nedenlerle de dikkate değer olacaktır. Yetkililer elektrikli araçları zorluyor olabilir ancak pazarda şüphecilik var. İçten yanmalı motor hayranlarını kazanmak kolay olmayacak. Sektör, bir otomobil üreticisinin elektrikli araçların büyük kârlar sağlayabileceğini kanıtlaması için çaresiz durumda. Ferrari CEO'su Benedetto Vigna, piyasayı beklenti içinde tutmak için elinden geleni yapıyor. Geçen ay, şirketin 2026 yılı başlarında tam ölçekli elektrikli araç üretimine başlayacağını söyledi.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu