Chery fiyat listelerini altüst etti ; İkinci el otomobilde fiyat düşürecek kampanya

Chery Omoda 5
Chery Omoda 5, Chery'nin en yeni crossover SUV modellerinden biridir ve dinamik tasarımı ile dikkat çeker. Modern hatları, teknolojik donanımları ve konforlu yapısı ile şehir içi kullanım için idealdir.

Motor Seçenekleri: Genellikle 1.5 litre turbo motor seçeneğiyle sunulmaktadır. Ayrıca elektrikli versiyonlarının da çıkması beklenmektedir.
Teknoloji: Yüksek çözünürlüklü dijital gösterge paneli, büyük dokunmatik multimedya ekranı ve çeşitli sürüş asistanı teknolojileri ile donatılmıştır.
Güvenlik: Çarpışma önleyici sistemler, şerit takip asistanı, adaptif hız sabitleyici gibi ileri düzey güvenlik özelliklerine sahiptir.
İç Mekan: Geniş ve konforlu bir iç mekan sunar. Yüksek kaliteli malzemeler ve ergonomik tasarımlar dikkat çeker.

Chery fiyat listelerini altüst etti ; İkinci el otomobilde fiyat düşürecek kampanya SUV'lar yine rakipsiz! Türkiye'de en çok satılan 10 SUV marka ve modeli belli oldu Ahmet Ercan ilçe ilçe sayarak deprem uyarısı yaptı ; Buralardan uzak durun! 1 damlası bile aspiratördeki yağı anında söküyor ; Filtreye zarar da vermiyor Meteoroloji kuvvetli yağış uyarısı yaptı! Uzman tek tek illeri saydı: 'Risk yüksek' Kızıl Goncalar dizisinde beklenmedik veda. Seyirciler ayağa kalktı