Chery fiyat listelerini altüst etti ; İkinci el otomobilde fiyat düşürecek kampanya

Chery Tiggo 8 Pro Max
Tiggo 8 Pro Max, Chery'nin en üst düzey SUV modeli olup, geniş ailelere yönelik lüks bir SUV'dur. Tasarım, konfor, performans ve teknoloji açısından en üst düzey özellikleri sunar.

Motor: 2.0 litre turbo benzinli motor en yaygın motor seçeneğidir ve yüksek performans sağlar.
Konfor ve Teknoloji: Tiggo 8 Pro Max, 3 sıralı oturma düzeni, geniş bagaj alanı, büyük bir dokunmatik ekran, sesli komut sistemi ve kablosuz şarj gibi birçok gelişmiş özellik sunar.
Güvenlik: Adaptif hız sabitleyici, 360 derece kamera, çarpışma önleyici sistemler ve daha birçok güvenlik donanımı ile donatılmıştır.
Lüks Detaylar: İç mekan tasarımı, yüksek kaliteli malzemeler ve detaylarla bezenmiştir. Isıtmalı ve havalandırmalı deri koltuklar, ambiyans aydınlatması gibi lüks özellikler sunulur.

Meteoroloji kuvvetli yağış uyarısı yaptı! Uzman tek tek illeri saydı: 'Risk yüksek' Ahmet Ercan ilçe ilçe sayarak deprem uyarısı yaptı ; Buralardan uzak durun! Dev hisseler listede! Bedelsiz sermaye artırımı yapacak 49 şirket açıklandı Ne kimyon ne de karbonat – Kuru fasulyede gram gaz bırakmayan tek malzeme Hükümet düğmeye bastı: Emekli maaş farkıyla ilgili düzenleme geliyor Sıfır otomobil fiyatlarına zam geldi: İşte marka marka güncel fiyatlar...