Bu otomobiller köprüden önce son çıkış! Fiyatları yeni sezon öncesinde dibi görüyor

Toyota, Renault, Citroen, Hyundai, Peugeot ve diğerleri… Türkiye’de 1.2 milyon TL altı fiyat etiketi kalan son otomobilleri foto galerimizde derledik.

Çip krizi, tedarik zincirindeki kırılma derken alıp başını giden otomobil fiyatları ani fren yaptı. Satışlardaki durgunluk kredi imkanlarının kısılması fiyatları sabit tuttu. Şimdi ise ikinci el artık gözden düştü ve araç sahibi olmak isteyenler rotasını sıfır otomobillere çevirdi.

Ağustos ayı fiyat listelerini yayımlayan otomobil markaları indirimli ve durgun fiyatlara ek kampanyalar da başlattı. Böylece bazı markalarda 150.000 TL, 250.000 TL 12 ay sıfır faizle kredi imkanı da geldi.

İşte onlarca marka ve yüzlerce modelin fiyat listesi:

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? Dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri açıklandı: Türkiye'nin sırası belli oldu A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor