Bir Çinli dev daha gözünü Türkiye’nin kapısını çaldı! O modellerde fiyat düşer mi?

YATIRIM ELEKTRİKLİ VE HİBRİT ARAÇLAR İÇİN Mİ OLACAK?

Konuyla ilgili tüm merak edilenleri milliyet.com.tr’ye açıklayan İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, şunları söyledi:
“Çin otomotiv endüstrisinin en büyük markalarından olan BYD’nin yatırım kararının ardından domino etkisi yaratarak diğer Çin menşeli markaların da ülkemize yatırım yapabileceğini öngörmekteydik. Gerek BYD’nin kararı gerekse Türkiye’nin konumu ve potansiyelinin etkisiyle BYD’nin ardından otomotiv endüstrisinin bir diğer önemli aktörü Çin’li Chery markası da yatırım planlamasının son aşamasına geldi. Chery, ülkemizde kendisine ait farklı markalarla birlikte şimdilik sadece benzinli modellerini satışa sunuyor. Şu an için detayları henüz açıklanmasa da yapılması muhtemel yeni yatırımla birlikte elektrikli araç pazarına da üretim ve satış noktasında girişim yapılacağı kanaatindeyiz.

Osmanlı Devleti döneminde yaşasaydınız nereli olurdunuz? İşte Türkiye’nin illeri eski isimleri Semih Çelik kimdir? Önce Ayşenur Halil'i sonra İkbal Uzuner'i katletti! Semih Çelik nereli? Konya’da tüm dünyanın akıbetini değiştirecek keşif! Bilim insanları akın akın geliyor... Biber dolmasını bir de böyle deneyin! Lezzetine bayılacak, artık hep böyle yapacaksınız Valizini toplayan İstanbullu bu ilçelerden kaçıyor : İşte en çok tercih edilen yerler Opel'den yılın son fırsatı! Sıfır faizle 0 km araba. Elinizi çabuk tutun