Araç satışında ‘yetki’ dönemi yolda: Piyasayı nasıl etkiler? En ucuz sıfır otomobil fiyatı ne kadar?

Emlak piyasasında 15 Eylül’de hayata geçmesi beklenen ‘ilan yetkilendirme’ dönemi araç piyasası için de geçerli olacak. Peki düzenleme nasıl olacak? İşte tüm detaylar...

Otomobil ve emlak piyasasında yeni dönem başlıyor. 15 Eylül’den itibaren internet ilanı üzerinden konut satacak kişi, e-Devlet'ten gayrimenkulünü seçerek emlakçıyı yetkilendirecek. Ticaret Bakanı Ömer Bolat bu sistemin aynısının araç satışı için de geçerli olacağını ve kısa zaman içerisinde bunun devreye gireceğini söyledi. Peki araç satışında yetkilendirme nasıl olacak?

Domates ve salatalığı birlikte tüketenlerin dikkatine... Çoğu kişi bu zararından habersiz Özel sektör ve kamu maaşları arasında makas açıldı! İşte en yüksek devlet memuru maaşları Tek tek incelendi en iyi sedan otomobiller seçildi! İşte en iyi 15 sedan otomobil Avrupa'nın yıllık ortalama maaşları hesaplandı! İşte Türkiye’nin sıralaması İşe en çok alım yapan meslekler şaşırttı! İşveren resmen sıraya giriyor Ev alacaklar dikkat! Konut kredisinde faizler düştü: Başvuru şartları neler?