Araç alacaklar dikkat: İşte fiyatı en hızlı gerileyen ve en hızlı satılan modeller

Konuyla ilgili tüm merak edilenleri milliyet.com.tr’ye açıklayan İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, şunları söyledi:
“İkinci el otomobil piyasasında yaşanan negatif trend yaklaşık bir yıldan uzun bir süredir devam ediyor. Etiket fiyatlarında aydan aya yüzde 1 ile 2 arasında minimal düşüşlerin kayda geçtiğini görüyoruz. Bu bağlamda minimal düşüşleri sabit kabul etmek mümkün. Ancak enflasyon ve döviz kuru oranları ile değerlendirildiğinde, bir yıllık düşüş yaklaşık yüzde 35 civarında. Bu veriler doğrultusunda otomobil ortalama fiyatında da bir aylık bazda yaklaşık yüzde 5 düşüş verilere yansıyor.

Şefler öneriyor: Tencereye yarım bardak eklemeniz yeterli! Ciğer kavurmanız pamuk gibi olacak 28 Eylül 2024 cumartesi çeyrek altın ve gram altın alış-satış fiyatları! Fiyatı en hızlı gerileyen ve en hızlı satılan modeller belli oldu Kredi ve kredi kartı borcu nasıl yapılandırılacak? İşte örnek ödeme tablosu Saatlerce başında durup kavurmanıza gerek yok! Böyle yapılan yalancı helva hızlıca hazırlanıyor 'Bunu yapanlar göçük altında kaldılar'