2. el otomobil satışı dibe vurdu: Son 5 yılın en düşük haziran ayı görüldü

Sıfır km otomobildeki kampanyalı satışlar krediye erişimin olmadığı ikinci el otomobil pazarını daraltıyor. Haziranda ikinci el otomobil pazarı bir önceki yıla göre yüzde 25 daralarak 485 bin adette kalırken, son 5 yılın en düşük haziran ayı yaşandı. Uzmanlar, yılın ikinci yarısında sıfır otomobilde kampanya savaşlarının süreceğini söyleyerek ikinci eldeki durgunluğun devam edebileceğini söylüyor.

Sıfır otomobil pazarı markaların yarattığı finansman çözümleriyle temposunu korurken ikinci el otomobil pazarı haziran ayında son 5 yılın en düşük haziran ayı seviyesini gördü.

32 yıllık tamirci açıkladı : En çok sanayiye giren 3 otomobil markası Türkiye'nin ünlü kolonya markasına 'acil toplatma' kararı! Sahibi apar topar açıklama yaptı Börekçi açtıran tarif ; Gerçek su böreğinin lezzet sırrı buymuş KPSS ORTAÖĞRETİM CEVAP ANAHTARI - KPSS Türkçe, Matematik, Geometri, Tarih, Coğrafya soru cevapları Türkiye'deki tüm iller tek tek açıklandı! İşte il il erkek ve kız bebeklere en çok verilen isimler İkinci el otomobil alırken nelere dikkat etmek gerekir? Uzmanlar gizlenen kusurları açıkladı