Squid Game 2. Sezon: Yayın Tarihi, Oyun Kadrosu ve Konusu

Ocak 2022'de Netflix CEO'su Ted Sarandos dizinin ikinci bir sezon için geri döneceğini söyledi ancak ikinci sezonla ilgili ayrıntıların çoğu hala belirsizliğini koruyor.


Gi-hun, birinci sezonun kazananı olarak oyunların yaratıcısının kim olduğunu keşfetmiş ve sonunda kazandığı parayı kullanmaya başlamıştı. Ancak dizinin son sahnesinde, Los Angeles'a uçup kızıyla buluşmayı planlayan Gi-hun, uçağına giderken bir adamın Squid Game'e katılmak için işe alındığını gördü. Gi-hun, oyunun arkasında kimin olduğunu öğrenmek için adamın kartındaki numarayı aradı, ancak ona uçağına binmesi söylenir. Gi-hun ise bu uyarıya aldırmayıp havaalanına geri döndü. O zaman 2. sezonun geleceği sinyalleri zaten verilmişti.

İstanbullu emekliler arkasına bile bakmadan göç ediyorlar! İşte emeklilerin gözdesi 5 şehir Artık telefona muhtaç kalmayacaksınız! WhatsApp yıllar sonra çok istenilen özellik geldi Prof. Dr. Şükrü Ersoy uyardı: Yıkıcı deprem üretebilecek faylar var AK Parti kulislerinde tansiyon yükseliyor! Asgari ücret zammında 2 formül masada Yaban domuzu, geyik ve rakun etinden sosis! Küçük yırtıcıları yakalayıp tüketiyorlar İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Meteoroloji uzmanı Orhan Şen yanıt verdi