Squid Game 2. Sezon: Yayın Tarihi, Oyun Kadrosu ve Konusu

SQUID GAME 2. SEZON KONUSU


Aslında ilk sezonun aynısı olacak. Sadece ufak çaplı değişiklikler ve yeni yüzler görülecek.  Gi-hun'un oyunlara sızarak onları durdurma girişimi ihtimalinin yanı sıra, dizinin ilk sezonundan çözülmemiş bazı hikaye noktaları da var ve hayranlar bu konuların ele alınmasını bekliyor.


En çok merak uyandıran konulardan bir dei, oyunları izleyip yarışmacılar üzerine bahis oynayan maskeli VIP’lerin kimlikleri. Onların kim olduklarını öğrenmek, oyunların ardındaki tüm düzenin ortaya çıkmasını sağlayabilir ve ayrıca tatmin edici bir sürprizi gözler önüne serebilir.

Bayat ekmekten sadece beş dakikada 1 tepsi börek yapabilirsiniz; Şipşak hazırlanıyor... Türklerin gözdesi listeye bile giremedi! İlk sıra görenleri şaşırttı: İşte en çok satan otomobiller Yaban domuzu, geyik ve rakun etinden sosis! Küçük yırtıcıları yakalayıp tüketiyorlar Faydalarını öğrenince portakal kabuğunu çöpe atamayacaksınız. Karbonatla karıştırmanız halinde... Kim nerede konser verecek? İşte 29 Ekim konserleri listesi: İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya... AK Parti kulislerinde tansiyon yükseliyor! Asgari ücret zammında 2 formül masada