Squid Game 2. Sezon: Yayın Tarihi, Oyun Kadrosu ve Konusu

Squid Game 2. sezon oyuncu kadrosunda kimler var?


Lee Jung-jae, Emmy ödüllü Seong Gi-hun rolüyle 2. sezonda geri dönüyor. İkinci sezon için geri dönen diğer oyuncular arasında oyunun maskeli lideri olan Front Man olarak Lee Byung-hun; kardeşini bulmak için oyuna sızan dedektif Hwang Jun-ho rolünde Wi Ha-joon; ve Gi-hun’u oyuna katılmaya ikna eden gizemli adam, Y recruteur yer alıyor.


Squid Game'in 2. sezonuna katılan yeni oyuncular arasında Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Park Sung-hoon, Jo Yu-ri, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David, Lee Jin-uk, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won ve Won Ji-an bulunuyor.


Wi Ha-joon, The Korea Times’a yaptığı açıklamada, “[2. Sezon] kesinlikle 1. sezondan daha keyifli olacak,” dedi. “Öncelikle, daha özgün ve ilginç karakterler eklendi. Ayrıca tüm oyuncular, rollerini çok iyi bir şekilde canlandıran harika aktörler. Karakterim Hwang Jun-ho’nun da burada kendine özgü bir hikayesi var, bu yüzden 2. sezonun daha ilginç olacağını ve onun karakterinin biraz daha derinleşmesine izin vereceğini düşünüyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Bayat ekmekten sadece beş dakikada 1 tepsi börek yapabilirsiniz; Şipşak hazırlanıyor... Yaban domuzu, geyik ve rakun etinden sosis! Küçük yırtıcıları yakalayıp tüketiyorlar Faydalarını öğrenince portakal kabuğunu çöpe atamayacaksınız. Karbonatla karıştırmanız halinde... AK Parti kulislerinde tansiyon yükseliyor! Asgari ücret zammında 2 formül masada Türklerin gözdesi listeye bile giremedi! İlk sıra görenleri şaşırttı: İşte en çok satan otomobiller Prof. Dr. Şükrü Ersoy uyardı: Yıkıcı deprem üretebilecek faylar var