Squid Game 2. Sezon: Yayın Tarihi, Oyun Kadrosu ve Konusu

İlk sezonuyla milyonları ekrana kilitleyen Squid Game, yeni sezonuyla bir kez daha izleyici ile buluşacak. Netflix, Squid Game 2. sezonu için şu ana kadar iki video paylaşılırken, merak edilen pek çok detay gözler önüne serildi. Squid Game 2. sezon ne zaman, oyuncu kadrosunda kimler var? Squid Game 2. sezon konusu nedir? İşte bilmeniz gereken her şey!

Yıllar önce Netflix’te yayınlanan Squid Game, sadece tek bir sezonu ile dünyanın dört bir yanında milyonlarca izlenmeyi başardı. Kore yapımı dizi, gerek oyuncu kadrosu gerek hikayesi ile beğenileri kazandı. 

Koç, Sabancı, Ülker... Onların yanında bir hiçtiler! Türkiye'nin en zengin ailesi böyle iflas etti İstanbullu emekliler arkasına bile bakmadan göç ediyorlar! İşte emeklilerin gözdesi 5 şehir Tek bir Instagram paylaşımından milyonlar kazanıyorlar! Rekor 2 isimde: 3 milyon TL kazanıyorlar BDDK açıkladı: Türkiye'nin en zengin 10 şehri belli oldu! Türkiye'nin en iyi 20 üniversitesi açıklandı: İşte zirvedeki okul... Kasım ayında cepleri para dolacak 6 burç ; Beklemedikleri yerden toplu para geliyor