Haftanın vizyon filmleri

Haftanın korku filmleri

Yönetmenliğini Ahmet Arslan'ın üstlendiği "Alem-i Cin 5: Azap", babasının ölüm haberiyle memleketine giden Aslı'nın köyünde başına gelenleri anlatıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Özcan Varaylı, Levent Çakır ve Merve Özel bulunuyor.

ABD yapımı "Becky'nin Gazabı" filmini Matt Angel ve Suzanne Coot yönetti. Yapımda Lulu Wilson, Seann William Scott ve Gabriella Piazza rol aldı.

Renny Harlin'in yönettiği ve Madelaine Petsch, Rachel Shenton, Gabriel Basso ve Froy Gutierrez'in oynadığı "Ziyaretçiler: Bölüm 1", korku üçlemesinin ilk filmi özelliği taşıyor.

ABD yapımı film, yolculuk sırasında arabaları bozulduğu için geceyi şehirden uzakta bir evde geçiren çiftin yaşadığı korku dolu anları beyazperdeye aktarıyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ikramiyesinde heyecanlandıran gelişme: Beklenen açıklama geldi Tarihin en uzun ömürlü 7 imparatorluğu * Dünyanın yüzde 8’inden fazlasına hükmetmişler Elden kira verme dönemi sona erdi: Ödemeler nasıl yapılacak? Cezası ne kadar? Dünyanın en tehlikeli yiyecekleri! Çoğu kişi bilmiyor, bu besinler zehir saçıyor "Bize bir şey olmaz demesinler" diyerek deprem uzmanı o ili uyardı Şifasını duyan akın ediyor ; Egzamaya iyi geliyor